Gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Breda

Over NO Nonsens Fysiotherapie

NO Nonsens fysiotherapie is opgericht door Nikkie Olsthoorn voor iedereen die in zijn dagelijks leven of bij het sporten geremd wordt door fysieke klachten

Hallo, ik ben Nikkie Olsthoorn.

NO Nonsens is op 1 januari 2016 door mij opgericht voor iedereen die in zijn dagelijks leven of bij het sporten geremd wordt door pijn of andere fysieke klachten. Ik stel alles in het werk om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.  

Ervaring

Ik ben sinds 2007 afgestudeerd algemeen fysiotherapeut. De eerste drie jaar ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeute bij Holiday On Ice. Hier heb ik als enig lid van de medische staf op de Europese toernees veel ervaring met (top)sporters opgedaan met de meest uiteen lopende klachten.

Na drie jaar te hebben gewerkt bij Holiday On Ice besloot ik het nuttige met het aangename te combineren en heb ik twee winterseizoenen in de Franse Alpen gewerkt als fysiotherapeute.

In de maanden dat er geen tournee actief was of dat ik niet in de bergen werkte buiten het wintersportseizoen, was ik o.a. werkzaam bij de praktijk in Son en Breugel waar ik ook nu nog 2 dagen per week aanwezig ben.

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Medical taping
  • Sport taping
  • Schouderdiagnostiek en revalidatie
Meer informatie? Neem contact op